Tomaattikeitto

Pekonia, sipulia, valkosipulia pataan.

Perään tomaattimurskaa ja luulientä.

Keitellään muutama tunti.

Paistetaan kalkkunaa ja lisätään keittopohjaan loppuvaiheessa.

Päälle chevreä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni rasvainen 90g339kcal10.8g0g33.3g0g
Sipuli 90g27kcal1.1g4.3g0.2g1.5g
Valkosipuli 8.4g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Tomaattimurska 300g88kcal1.7g15.9g0.6g5.7g
Luuliemi, kw (Kwasniewski), annos 100g180g468kcal5.4g0.2g48.6g0g
Chevre juustolevite (Silva), annos 150g90g198kcal9g0g18g0g
Kalkkuna 180g353kcal56.6g0g13.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1878g2965kcal170.6g43.6g229.4g14.8g
Valittu annoskoko939g1483kcal85.3g21.8g114.7g7.4g
Annoskoko puolitettuna470g741kcal42.7g10.9g57.4g3.7g
Arvot/100g100g158kcal9.1g2.3g12.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335150