Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jaakon jyväleipä

Lisäksi suolaa 1,5tl ja hiivaa 0,25 tl. Sekoita, odota 18h. Taittele leiväksi, nostata 2h. Laita kattila uuniin ja ämmitä uuni 250 asteeseen.

Paista 30min kattilassa kannen alla ja 15-30min ilman kantta.

(Laheys no-knead bread)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Kallisx
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 400g1373kcal40.8g280g4.8g14g
Auringonkukansiemen 100g594kcal23g12.6g49.5g6g
Kurpitsansiemenet, kuivattu70g379kcal17.2g12.5g32.1g2.7g
Seesaminsiemen, kuorineen 30g202kcal8.1g2.1g17.4g3.7g
Kaurahiutale 40g150kcal5.8g22.8g2.9g4g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1980g5394kcal189.8g660g213.4g60.8g
Valittu annoskoko990g2697kcal94.9g330g106.7g30.4g
Annoskoko puolitettuna495g1349kcal47.5g165g53.4g15.2g
Arvot/100g100g272kcal9.6g33.3g10.8g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335316