Karjalanpaisti Bataatilla

Laita uuni lämpenemään 165 asteeseen.

Kuori bataatti, sipuli, valkosipuli.

Pilko valkosipuli ja sipuli.

Laita paistinpannun lämpenemään 1/4 osa öljyn kanssa.

Lisää siihen sipuli ja valkosipuli.

Mausta suolalla.

Pilko samalla bataatti kuutioiksi.

Kun sipulit ovat kuulottuneet, laita ne lautaselle.

Paista bataattikuutiot paistinpannulla hieman pinnalta pehmeiksi ja vähän väriä pintaan.

Tähän on loppu öljy.

Minulla meni kahdella paistokerralla.

Ruskista myös Karjalanpaistilihat pannulla.

Keitä vesi ja lisää siihen lihaliemikuutiot.

Laita uunivuokaan eka kerros bataattia.

Sitten sipuli.

Seuraavaksi liha ja lopuksi bataatti.

Kaada lihaliemi uunivuokaan.

Kansi kiinni ja uuniin.

Anna olla uunissa kaksi tuntia ja katso onko valmis.

Perunan kanssa hyvä syä. Liemen voi myös suurustaa mazenalla.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 399g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g8g0.5kcal0g0g0g0g
Karjalanpaisti atria 700g280g447kcal53.1g0g25.7g0g
Bataatti, kuorittu 719g582kcal11.3g121g0.4g21.6g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Valkopippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2952g2462kcal131.2g249g92.4g45.4g
Valittu annoskoko1476g1231kcal65.6g124.5g46.2g22.7g
Annoskoko puolitettuna738g616kcal32.8g62.3g23.1g11.4g
Arvot/100g100g83kcal4.4g8.4g3.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335436