Karjalanpaisti Bataatilla

Laita uuni lämpenemään 165 asteeseen.

Kuori bataatti, sipuli, valkosipuli.

Pilko valkosipuli ja sipuli.

Laita paistinpannun lämpenemään 1/4 osa öljyn kanssa.

Lisää siihen sipuli ja valkosipuli.

Mausta suolalla.

Pilko samalla bataatti kuutioiksi.

Kun sipulit ovat kuulottuneet, laita ne lautaselle.

Paista bataattikuutiot paistinpannulla hieman pinnalta pehmeiksi ja vähän väriä pintaan.

Tähän on loppu öljy.

Minulla meni kahdella paistokerralla.

Ruskista myös Karjalanpaistilihat pannulla.

Keitä vesi ja lisää siihen lihaliemikuutiot.

Laita uunivuokaan eka kerros bataattia.

Sitten sipuli.

Seuraavaksi liha ja lopuksi bataatti.

Kaada lihaliemi uunivuokaan.

Kansi kiinni ja uuniin.

Anna olla uunissa kaksi tuntia ja katso onko valmis.

Perunan kanssa hyvä syä. Liemen voi myös suurustaa mazenalla.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g10g0.6kcal0g0g0.1g0g
Karjalanpaisti atria 700g350g560kcal66.5g0g32.2g0g
Bataatti, kuorittu 900g729kcal14.1g151.5g0.5g27g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Valkopippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25g225kcal0g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3696g3082kcal164.4g311.8g116g56.8g
Valittu annoskoko1848g1541kcal82.2g155.9g58g28.4g
Annoskoko puolitettuna924g771kcal41.1g78g29g14.2g
Arvot/100g100g83kcal4.4g8.4g3.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335436