Karjalanpaisti Bataatilla

Laita uuni lämpenemään 165 asteeseen.

Kuori bataatti, sipuli, valkosipuli.

Pilko valkosipuli ja sipuli.

Laita paistinpannun lämpenemään 1/4 osa öljyn kanssa.

Lisää siihen sipuli ja valkosipuli.

Mausta suolalla.

Pilko samalla bataatti kuutioiksi.

Kun sipulit ovat kuulottuneet, laita ne lautaselle.

Paista bataattikuutiot paistinpannulla hieman pinnalta pehmeiksi ja vähän väriä pintaan.

Tähän on loppu öljy.

Minulla meni kahdella paistokerralla.

Ruskista myös Karjalanpaistilihat pannulla.

Keitä vesi ja lisää siihen lihaliemikuutiot.

Laita uunivuokaan eka kerros bataattia.

Sitten sipuli.

Seuraavaksi liha ja lopuksi bataatti.

Kaada lihaliemi uunivuokaan.

Kansi kiinni ja uuniin.

Anna olla uunissa kaksi tuntia ja katso onko valmis.

Perunan kanssa hyvä syä. Liemen voi myös suurustaa mazenalla.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 533g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g11g0.6kcal0g0g0.1g0g
Karjalanpaisti atria 700g373g596kcal70.8g0g34.3g0g
Bataatti, kuorittu 958g776kcal15g161.3g0.5g28.8g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.1g3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Valkopippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Valkosipuli 11g12kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl27g240kcal0g0g26.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3936g3283kcal174.8g332g123.4g60.4g
Valittu annoskoko1968g1641kcal87.4g166g61.7g30.2g
Annoskoko puolitettuna984g821kcal43.7g83g30.9g15.1g
Arvot/100g100g83kcal4.4g8.4g3.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335436