Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Välimeren kanapata

Kuumenna tilkassa oliiviöljyä hyppysellinen chilirouhetta, lisää joukkoon suikaloidut porkkanat (200 g) ja pilkotut broilerifileet (225 g). Voi käyttää myös marinoituja broilerifileitä.

Hetken kuluttua lisää joukkoon viipaloitua sipulia (50 g). Hauduta kannen alla reilu 15 min, lisää lopuksi päälle 100g kuutioitua fetajuustoa, annan hetken pehmentyä.

Tarjoile heti.

Amadina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto arla 8% (100g)33g50kcal5.3g1.3g2.7g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Porkkana, tuore67g19kcal0.4g3.7g0.1g1.7g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Broileri rintafile,maustamaton75g77kcal17.3g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana387g331kcal46.4g11.6g10.6g4g
Valittu annoskoko193g166kcal23.2g5.8g5.3g2g
Annoskoko puolitettuna97g83kcal11.6g2.9g2.7g1g
Arvot/100g100g86kcal12g3g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=33589