Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Keltainen kanakeitto

Pirkan ohje.

Kuumenna vesi, fondi ja curry (2-3tl) kiehuvaksi.

Lisää broilerisuikaleet kattilaan.

Hienonna sipuli ja lisää se keittoon keittojuuresten kanssa, kuumenna kiehuvaksi.

Lisää pasta ja keitä 10-12min.

Sekoita joukkoon maissi ja kiehauta.

Lisää pesto ja tarvittaessa suolaa.

Pirkan alkuperäisohjeessa pesto tarjoillaan erikseen, mutta mun mielestä se maustaa koko keiton mahtavasti, joten sekaan vaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)250g270kcal57.5g0g4.5g0g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef chicken (Knorr), annos 28g28g28kcal0.6g1.3g2.2g0.3g
Curryjauhe (-), annos 5g10g33kcal1g5g1g1g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
KEITTOJUURES Apetit pakaste200g52kcal1.8g9.6g0.6g4.6g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g100g360kcal12g73g1.5g0g
Gourmet maissi (Bonduelle), annos 140g140g112kcal4.1g15.1g2.7g5.3g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g80g336kcal1.6g2.3g36g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4222g2435kcal159.8g222.2g97.4g25.8g
Valittu annoskoko2111g1218kcal79.9g111.1g48.7g12.9g
Annoskoko puolitettuna1056g609kcal40g55.6g24.4g6.5g
Arvot/100g100g58kcal3.8g5.3g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336387