Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Mussakka

Paista jauheliha ja sipuli.

Leikkaa munakoiso ja peruna viipaleiksi.

Silppua 5kpl lasagneleyjä väleihin.

Nesteet, muna ja pure sekaisin ja mausteita.

Kasataan kuin lazagne.

Uuniin +200´c ja paistetaan kypsäksi.

Voit lisätä halutessasi juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Sartza75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 280g63kcal1.4g8.7g0.6g7g
Peruna, keskikokoinen 60g360g216kcal5.4g46.8g0.4g3.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha500g830kcal95g0g50g0g
Tomaatti Puree (Heinz), annos 100g30g17kcal1.1g3g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Maito, Kevyt100g46kcal3.2g4.8g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 100g143kcal12.5g0.3g10.3g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras84g294kcal10.9g58.8g1.3g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3708g3271kcal261.6g254.4g128.8g28.8g
Valittu annoskoko1854g1635kcal130.8g127.2g64.4g14.4g
Annoskoko puolitettuna927g818kcal65.4g63.6g32.2g7.2g
Arvot/100g100g88kcal7.1g6.9g3.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336661