Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g100g320kcal18g45.3g7.7g16.5g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl500g1750kcal70g320g15.5g27.5g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g100g310kcal17g54g2.9g13g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl10g90kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2430g4940kcal210g838.6g72.2g114g
Valittu annoskoko1215g2470kcal105g419.3g36.1g57g
Annoskoko puolitettuna608g1235kcal52.5g209.7g18.1g28.5g
Arvot/100g100g203kcal8.6g34.5g3g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336910