Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Karjalanpiirakka

Taikina:
2dl kylmää vettä
1tl suolaa
2,5dl ruisjauhoja
2,5dl vehnäjauhoja
25g voita/margariinia

Puuro:
4dl vettä
4dl puuroriisiä
17dl rasvatonta maitoa
1tl voita/margariinia
1,5tl suolaa

keitä puuro valmiiksi, ja jähdytä se ennen kuin alat leipoa ruistaikinaa.

taikina: sekoita kaikki ainekset veteen suoraan paitsi voi, kun taikina on kiinteää ja sitkeää alusta sekaan sulatettu voi.

Tee taikinasta tanko jonka jaat 40 yhtä suureen osaan joista sitten leivot piirakkapohjat, laita jokaiseen n 2tl riisipuuroa ja taita reunat päälle päin ja rypytä.

Paista karjalanpiirakat uunissa keskitasossa 275-300 asteessa kypsiksi, eli n. 10-12min uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho (Rainbow)250g800kcal25g157.5g5.8g35g
Vehnäjauho puolikarkea 163g558kcal16.6g113.7g2g5.7g
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi400g1400kcal24g304g6.8g9.2g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1700g576kcal52g83.3g1.7g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6300g7029kcal235.8g1317.2g73.2g99.8g
Valittu annoskoko3150g3515kcal117.9g658.6g36.6g49.9g
Annoskoko puolitettuna1575g1757kcal59g329.3g18.3g25g
Arvot/100g100g112kcal3.7g20.9g1.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337089