Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Annaburanan kukka-parsakaalisosekeitto

Lisää kattilaan vesi, fond, pippuri ja kasvikset.

Keitä miedolla lämmöllä kasvikset pehmeiksi (jäisinä n. 10 min.).

Soseuta ja lisää tarvittaessa maizena
sen mukaan kuinka paksua keittoa haluat.

Voit halutessassi vähentää keitinveden määrää puoleen, nin et tarvitse maizenaa lainkaan.

Lisää keittoannoksen päälle raejuusto ja haluamiasi yrttejä =)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Annaburana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g450g90kcal8.1g9.9g1.4g0g
Parsakaali ( pakaste ) (Pirkka), annos 100g450g135kcal20.7g9g1.4g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g28g25kcal0.8g1g2g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal0.9g2g0.1g0.2g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g20g74kcal0.2g16.8g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 1500g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g300g195kcal39g6g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5521g1066kcal139.6g89.8g12.8g1g
Valittu annoskoko2761g533kcal69.8g44.9g6.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna1380g267kcal34.9g22.5g3.2g0.3g
Arvot/100g100g19kcal2.5g1.6g0.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337139