Papaijasose (intialaisiin ruokiin)

1 raaka papaija
vettä

1) Kuori papaija ja poista siemenet.

Leikkaa hedelmäliha karkeaksi silpuksi ja pane tehosekoittimeen.

2) Notkista seos vedellä (noin 2 rkl) sopivan paksuiseksi soseeksi.

Soseen voi myös pakastaa.

Lähde
Shehzad Husain
Helppoa ja hyvää Intiasta
WSOY

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papaija, raaka, kuoreton, siemenetön, annos 100g319g124kcal1.9g31.2g0.3g5.7g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana680g249kcal3.8g62.4g0.6g11.4g
Valittu annoskoko340g124kcal1.9g31.2g0.3g5.7g
Annoskoko puolitettuna170g62kcal1g15.6g0.2g2.9g
Arvot/100g100g37kcal0.6g9.2g0.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337224