Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Borssikeitto kasviksista

Kuori ja pieni tuoreet punajuuret.

Lisää porkkana ja kaali.

Laita kattilaan kasvisliemikuutio ja noin 7 dl vettä sekä ruokalusikallinen punaviinietikkkaa (ja hieman säilykepunajuurien lientä).

Lisää teelusikallinen rosmariinia ja toinen timjamia
Keitä niin kauan, että ainekset ovat pehmenneet.

Voit myös soseuttaa keiton sauvasekoittimella.

Tarjoa keitto vaikka lisäämällä ruokalusikallinen kevyttä ruokakermaa tai pippuriruokakermaa smetanan sijasta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 805 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 150g58kcal1.5g10.4g0.3g3.8g
Valkokaali keräkaali 100g28kcal1.2g4.1g0.2g2.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g70g20kcal0.4g4.2g0.1g1.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Kasvisliemikuutio, Knorr5g14kcal0.4g0.5g1.2g0.1g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1610g281kcal9g46g4g18.4g
Valittu annoskoko805g141kcal4.5g23g2g9.2g
Annoskoko puolitettuna403g70kcal2.3g11.5g1g4.6g
Arvot/100g100g18kcal0.6g2.9g0.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337337