Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 10g23kcal1.3g1.5g0.5g3.8g
Hiiva 25g19kcal3.3g0.3g0.1g1.7g
Rypsiöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Vehnäjauho puolikarkea 98g335kcal9.9g68.3g1.2g3.4g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)195g624kcal26.9g113.1g6.2g24.4g
Auringonkukansiemen 80g475kcal18.4g10.1g39.6g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1275g3481kcal119.6g386.6g155.2g76.2g
Valittu annoskoko638g1740kcal59.8g193.3g77.6g38.1g
Annoskoko puolitettuna319g870kcal29.9g96.7g38.8g19.1g
Arvot/100g100g273kcal9.4g30.3g12.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337418