Tomaatti-soijarouhekastike
5 annosta
5 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
2 dl soijarouhetta
1 kpl punasipulia
1 kpl valkosipulia, yksikyntinen
4 kpl tomaattia
1 tl suolaa
1 tl provencen yrttejä
1 tl valkosipulijauhetta
1 tl mustapippuria
800 g valkosipulilla maustettua tomaattimurskaa
100 g tomaattipyrettä
Lisäkkeeksi
Perunaa, quinoaa tai täyjyväpastaa.
Valmista kasvisliemi ja kaada kiehuva liemi kulhoon soijarouheen päälle.
Anna turvota 10 minuuttia ja valuta.
Laita perunat/pasta/quinoa liedelle valmistumaan.
Kuori ja pilko sipulit, ja kuullota ne pannulla.
Lisää soijarouhe ja kuumenna.
Lisää pannulle kuutioidut tomaatit ja mausteet.
Lisää tomaattimurska ja tomaattipyre.
Tarjoa perunan, quinoan tai pastan kanssa.
Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa
Elliidia