Kukkakaalimuhennos koskenlaskijalla

Keitä kukkakaalit kypsäksi.

Sulata eri kattilassa voi, lisää vehnäjauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää maito hiljalleen, koko ajan sekoittaen seokseen, jossa voi on imeytynyt vehnäjauhoihin.

Keitä hiljalleen n.10 minuuttia.

Lisää koskenlaskija paloina kastikkeeseen ja sekoita.

Ota kattila liedeltä, lisää suola ja keitetyt kukkakaalit valkokastikkeeseen ja halutessasi kruunaa hyppysellisellä rakuunaa.

Maistuu myös kylmänä ruisleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Julette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 601g145kcal10.9g13.2g1.8g13.8g
Vehnäjauho puolikarkea 24g83kcal2.5g16.8g0.3g0.8g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen401g132kcal13.2g19.6g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g40g112kcal7.6g0g8.8g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g20g146kcal0.2g0.2g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2176g1236kcal68.8g99.6g53.8g29.2g
Valittu annoskoko1088g618kcal34.4g49.8g26.9g14.6g
Annoskoko puolitettuna544g309kcal17.2g24.9g13.5g7.3g
Arvot/100g100g57kcal3.2g4.6g2.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338204