Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 100g75kcal13.1g1.1g0.4g6.9g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta2200g7920kcal286g1540g46.2g77g
Sokeri 40g162kcal0g40g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 200g1062kcal0.6g1g120g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha450g747kcal85.5g0g45g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Ohrasuurimo 80g258kcal6.6g50.5g1.6g6.1g
Lihaliemi laimennettu 200g38kcal0g6g1.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl150g1350kcal0g0g150g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9090g23276kcal786.2g3286.8g729.2g183.4g
Valittu annoskoko4545g11638kcal393.1g1643.4g364.6g91.7g
Annoskoko puolitettuna2273g5819kcal196.6g821.7g182.3g45.9g
Arvot/100g100g256kcal8.6g36.2g8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338334