Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 798g1147kcal127.7g0g71.1g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl319g1086kcal6.4g9.6g111.8g0g
Tomaattipyree, Pirkka60g49kcal2g11.4g0.6g0.6g
Sokeri 6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2384g4616kcal272.2g54.8g367g1.2g
Valittu annoskoko1192g2308kcal136.1g27.4g183.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna596g1154kcal68.1g13.7g91.8g0.3g
Arvot/100g100g194kcal11.4g2.3g15.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338502