Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 898g1291kcal143.7g0g79.9g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl359g1222kcal7.2g10.8g125.7g0g
Tomaattipyree, Pirkka67g55kcal2.3g12.8g0.7g0.7g
Sokeri 7.2g29kcal0g7.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2682g5193kcal306.4g61.6g412.6g1.4g
Valittu annoskoko1341g2597kcal153.2g30.8g206.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna671g1298kcal76.6g15.4g103.2g0.4g
Arvot/100g100g194kcal11.4g2.3g15.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338502