Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 100g143kcal16g0g8.9g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl40g136kcal0.8g1.2g14g0g
Tomaattipyree, Pirkka7.5g6.1kcal0.3g1.4g0.1g0.1g
Sokeri 0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana298g577kcal34.2g6.8g46g0.2g
Valittu annoskoko149g288kcal17.1g3.4g23g0.1g
Annoskoko puolitettuna75g144kcal8.6g1.7g11.5g0.1g
Arvot/100g100g194kcal11.5g2.3g15.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338502