Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 998g1434kcal159.7g0g88.8g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl399g1357kcal8g12g139.7g0g
Tomaattipyree, Pirkka75g61kcal2.5g14.2g0.7g0.7g
Sokeri 8g32kcal0g8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2980g5771kcal340.4g68.4g458.4g1.4g
Valittu annoskoko1490g2885kcal170.2g34.2g229.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna745g1443kcal85.1g17.1g114.6g0.4g
Arvot/100g100g194kcal11.4g2.3g15.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338502