Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 200g287kcal31.9g0g17.8g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl80g272kcal1.6g2.4g27.9g0g
Tomaattipyree, Pirkka15g12kcal0.5g2.8g0.1g0.1g
Sokeri 1.6g6.5kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana596g1154kcal68g13.6g91.6g0.2g
Valittu annoskoko298g577kcal34g6.8g45.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna149g289kcal17g3.4g22.9g0.1g
Arvot/100g100g194kcal11.4g2.3g15.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338502