Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 2000g2874kcal320g0g178g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl800g2720kcal16g24g280g0g
Tomaattipyree, Pirkka150g123kcal5.1g28.5g1.5g1.5g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5972g11564kcal682.2g137g919g3g
Valittu annoskoko2986g5782kcal341.1g68.5g459.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna1493g2891kcal170.6g34.3g229.8g0.8g
Arvot/100g100g194kcal11.4g2.3g15.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338502