Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 299g430kcal47.9g0g26.6g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl120g407kcal2.4g3.6g41.9g0g
Tomaattipyree, Pirkka23g18kcal0.8g4.3g0.2g0.2g
Sokeri 2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana894g1731kcal102.2g20.6g137.4g0.4g
Valittu annoskoko447g866kcal51.1g10.3g68.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna224g433kcal25.6g5.2g34.4g0.1g
Arvot/100g100g194kcal11.4g2.3g15.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338502