Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 399g574kcal63.9g0g35.5g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl160g543kcal3.2g4.8g55.9g0g
Tomaattipyree, Pirkka30g25kcal1g5.7g0.3g0.3g
Sokeri 3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1192g2308kcal136.2g27.4g183.4g0.6g
Valittu annoskoko596g1154kcal68.1g13.7g91.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna298g577kcal34.1g6.9g45.9g0.2g
Arvot/100g100g194kcal11.4g2.3g15.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338502