Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 499g717kcal79.8g0g44.4g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl200g679kcal4g6g69.9g0g
Tomaattipyree, Pirkka37g31kcal1.3g7.1g0.4g0.4g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1490g2885kcal170.2g34.2g229.4g0.8g
Valittu annoskoko745g1443kcal85.1g17.1g114.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna373g721kcal42.6g8.6g57.4g0.2g
Arvot/100g100g194kcal11.4g2.3g15.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338502