Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 500g719kcal80g0g44.5g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl200g680kcal4g6g70g0g
Tomaattipyree, Pirkka38g31kcal1.3g7.1g0.4g0.4g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1493g2891kcal170.6g34.2g229.8g0.8g
Valittu annoskoko747g1446kcal85.3g17.1g114.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna373g723kcal42.7g8.6g57.5g0.2g
Arvot/100g100g194kcal11.4g2.3g15.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338502