Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 599g861kcal95.8g0g53.3g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl240g814kcal4.8g7.2g83.8g0g
Tomaattipyree, Pirkka45g37kcal1.5g8.5g0.4g0.4g
Sokeri 4.8g19kcal0g4.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1788g3462kcal204.2g41g275g0.8g
Valittu annoskoko894g1731kcal102.1g20.5g137.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna447g866kcal51.1g10.3g68.8g0.2g
Arvot/100g100g194kcal11.4g2.3g15.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338502