Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 330g141kcal1.3g13.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai260g910kcal31.2g184.6g5.5g7.8g
Ruokaöljy keskiarvo 8g71kcal0g0g8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 110g138kcal12.1g0.3g9.9g0g
Jauheliha, sika-nauta 450g997kcal78.8g0g76.5g0g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Tomaattimurska 400g118kcal2.2g21.2g0.8g7.6g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 200g172kcal6.2g8.8g12g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g175g683kcal50.8g3.5g50.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3926g6474kcal366g466.6g327.2g31.8g
Valittu annoskoko1963g3237kcal183g233.3g163.6g15.9g
Annoskoko puolitettuna982g1619kcal91.5g116.7g81.8g8g
Arvot/100g100g165kcal9.3g11.9g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338574