Risotto

Sulata 20 g voita kattilassa.

Lisää riisi ja kuullota voissa läpikuultavaksi.

Lisää kuuma kanaliemi ja kiehauta.

Anna kiehua välillä sekoittaen n. 15 min. kunnes neste on imeytynyt.

Mausta makusi mukaan voilla ja parmesanjuustolla.

Maistuu hyvin broilerin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g30g105kcal2.4g22.5g0.5g0.9g
Voi, 1 tl, 5 g5g37kcal0g0g4g0g
Kanaliemi laimennettu 75g7.4kcal0.2g0.3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g298kcal5.2g45.6g10.2g1.8g
Valittu annoskoko110g149kcal2.6g22.8g5.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna55g75kcal1.3g11.4g2.6g0.5g
Arvot/100g100g135kcal2.4g20.7g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339080