Risotto

Sulata 20 g voita kattilassa.

Lisää riisi ja kuullota voissa läpikuultavaksi.

Lisää kuuma kanaliemi ja kiehauta.

Anna kiehua välillä sekoittaen n. 15 min. kunnes neste on imeytynyt.

Mausta makusi mukaan voilla ja parmesanjuustolla.

Maistuu hyvin broilerin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g300g1050kcal24g225g5.1g9g
Voi, 1 tl, 5 g50g365kcal0.5g0.5g40g0g
Kanaliemi laimennettu 750g74kcal2g3.2g5.9g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2200g2979kcal53g457.4g102g18.4g
Valittu annoskoko1100g1489kcal26.5g228.7g51g9.2g
Annoskoko puolitettuna550g745kcal13.3g114.4g25.5g4.6g
Arvot/100g100g135kcal2.4g20.8g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339080