Risotto

Sulata 20 g voita kattilassa.

Lisää riisi ja kuullota voissa läpikuultavaksi.

Lisää kuuma kanaliemi ja kiehauta.

Anna kiehua välillä sekoittaen n. 15 min. kunnes neste on imeytynyt.

Mausta makusi mukaan voilla ja parmesanjuustolla.

Maistuu hyvin broilerin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g60g210kcal4.8g45g1g1.8g
Voi, 1 tl, 5 g10g73kcal0.1g0.1g8g0g
Kanaliemi laimennettu 150g15kcal0.4g0.6g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana440g596kcal10.6g91.4g20.4g3.6g
Valittu annoskoko220g298kcal5.3g45.7g10.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna110g149kcal2.7g22.9g5.1g0.9g
Arvot/100g100g135kcal2.4g20.8g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339080