Risotto

Sulata 20 g voita kattilassa.

Lisää riisi ja kuullota voissa läpikuultavaksi.

Lisää kuuma kanaliemi ja kiehauta.

Anna kiehua välillä sekoittaen n. 15 min. kunnes neste on imeytynyt.

Mausta makusi mukaan voilla ja parmesanjuustolla.

Maistuu hyvin broilerin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g90g315kcal7.2g67.5g1.5g2.7g
Voi, 1 tl, 5 g15g110kcal0.1g0.1g12g0g
Kanaliemi laimennettu 225g22kcal0.6g1g1.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana660g894kcal15.8g137.2g30.6g5.6g
Valittu annoskoko330g447kcal7.9g68.6g15.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna165g223kcal4g34.3g7.7g1.4g
Arvot/100g100g135kcal2.4g20.8g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339080