Risotto

Sulata 20 g voita kattilassa.

Lisää riisi ja kuullota voissa läpikuultavaksi.

Lisää kuuma kanaliemi ja kiehauta.

Anna kiehua välillä sekoittaen n. 15 min. kunnes neste on imeytynyt.

Mausta makusi mukaan voilla ja parmesanjuustolla.

Maistuu hyvin broilerin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g180g630kcal14.4g135g3.1g5.4g
Voi, 1 tl, 5 g30g219kcal0.3g0.3g24g0g
Kanaliemi laimennettu 450g45kcal1.2g1.9g3.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1320g1787kcal31.8g274.4g61.4g11g
Valittu annoskoko660g894kcal15.9g137.2g30.7g5.5g
Annoskoko puolitettuna330g447kcal8g68.6g15.4g2.8g
Arvot/100g100g135kcal2.4g20.8g4.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339080