Risotto

Sulata 20 g voita kattilassa.

Lisää riisi ja kuullota voissa läpikuultavaksi.

Lisää kuuma kanaliemi ja kiehauta.

Anna kiehua välillä sekoittaen n. 15 min. kunnes neste on imeytynyt.

Mausta makusi mukaan voilla ja parmesanjuustolla.

Maistuu hyvin broilerin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g240g840kcal19.2g180g4.1g7.2g
Voi, 1 tl, 5 g40g292kcal0.4g0.4g32g0g
Kanaliemi laimennettu 600g60kcal1.6g2.6g4.7g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1760g2383kcal42.4g366g81.6g14.8g
Valittu annoskoko880g1192kcal21.2g183g40.8g7.4g
Annoskoko puolitettuna440g596kcal10.6g91.5g20.4g3.7g
Arvot/100g100g135kcal2.4g20.8g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339080