Risotto

Sulata 20 g voita kattilassa.

Lisää riisi ja kuullota voissa läpikuultavaksi.

Lisää kuuma kanaliemi ja kiehauta.

Anna kiehua välillä sekoittaen n. 15 min. kunnes neste on imeytynyt.

Mausta makusi mukaan voilla ja parmesanjuustolla.

Maistuu hyvin broilerin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g270g945kcal21.6g202.5g4.6g8.1g
Voi, 1 tl, 5 g45g329kcal0.4g0.4g36g0g
Kanaliemi laimennettu 675g67kcal1.8g2.9g5.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1980g2681kcal47.6g411.6g91.8g16.6g
Valittu annoskoko990g1340kcal23.8g205.8g45.9g8.3g
Annoskoko puolitettuna495g670kcal11.9g102.9g23g4.2g
Arvot/100g100g135kcal2.4g20.8g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339080