Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kanaa ja kasviksia

Pilko rintafileet ja vihannekset.

Laita vesi kiehumaan ja keitä parsakaalia muutama minuutti.

Laita pannulle kananrintafileet, paprika, kesäkurpitsa ja sipuli.

Paista kevyesti.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää herkkusienet ja anna hautua hetken kannen alla.

Lisää riisiviinietikka, soija ja mirin.

Kaada joukkoon valutetut parsakaalit.

Kypesennä kannen alla, kunnes kana on kypsynyt.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 100g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Herkkusieni 300g48kcal6.3g0.9g1g4.5g
Paprika keltainen 120g36kcal1.1g6.1g0.2g2.4g
Sipuli 80g24kcal1g3.8g0.2g1.4g
Parsakaali brokkoli 400g140kcal18.5g7.8g1.2g10g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g30g21kcal2.4g2.5g1.1g0g
Mirin seasoning (Blue dragon), annos 30g30g66kcal0g16.2g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g10g33kcal0g0g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee480g494kcal110.9g0g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3100g1762kcal281.6g79.6g22.6g38g
Valittu annoskoko1550g881kcal140.8g39.8g11.3g19g
Annoskoko puolitettuna775g441kcal70.4g19.9g5.7g9.5g
Arvot/100g100g57kcal9.1g2.6g0.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339369