Lihamureke

Liota korppujauhoja vedessä että turpoavat.

Lisää silputtu sipuli ja mausteet, kananmuna ja jauheliha.

Sekoita seos tasaiseksi Paista pannulla pieni pala ja tarkista maku.

Lisää makusi mukaan mausteita.

Tee taikinasta pötkö Paista uunissa 200 astetta noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha671g1113kcal127.4g0g67g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g62g166kcal5.3g31.9g0.6g8.3g
Vesi, vesijohtovesi 201g0kcal0g0g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)60g132kcal7.8g0.3g11.1g0g
Mustapippuri 2.4g6.7kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Chili mausteseos, Old El Paso2.4g6.7kcal0.2g1.2g0.1g0g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2124g2881kcal283.6g74.4g158g19.8g
Valittu annoskoko1062g1441kcal141.8g37.2g79g9.9g
Annoskoko puolitettuna531g720kcal70.9g18.6g39.5g5g
Arvot/100g100g136kcal13.4g3.5g7.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339383