Lihamureke

Liota korppujauhoja vedessä että turpoavat.

Lisää silputtu sipuli ja mausteet, kananmuna ja jauheliha.

Sekoita seos tasaiseksi Paista pannulla pieni pala ja tarkista maku.

Lisää makusi mukaan mausteita.

Tee taikinasta pötkö Paista uunissa 200 astetta noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha112g186kcal21.2g0g11.2g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g10g28kcal0.9g5.3g0.1g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 34g0kcal0g0g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)10g22kcal1.3g0g1.9g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Chili mausteseos, Old El Paso0.4g1.1kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana354g480kcal47g12.4g26.4g3.4g
Valittu annoskoko177g240kcal23.5g6.2g13.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna89g120kcal11.8g3.1g6.6g0.9g
Arvot/100g100g136kcal13.3g3.5g7.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339383