Lihamureke

Liota korppujauhoja vedessä että turpoavat.

Lisää silputtu sipuli ja mausteet, kananmuna ja jauheliha.

Sekoita seos tasaiseksi Paista pannulla pieni pala ja tarkista maku.

Lisää makusi mukaan mausteita.

Tee taikinasta pötkö Paista uunissa 200 astetta noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha140g232kcal26.6g0g14g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g13g35kcal1.1g6.7g0.1g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)13g28kcal1.6g0.1g2.3g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Chili mausteseos, Old El Paso0.5g1.4kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana444g602kcal59.2g15.6g32.8g4g
Valittu annoskoko222g301kcal29.6g7.8g16.4g2g
Annoskoko puolitettuna111g150kcal14.8g3.9g8.2g1g
Arvot/100g100g136kcal13.3g3.5g7.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339383