Lihamureke

Liota korppujauhoja vedessä että turpoavat.

Lisää silputtu sipuli ja mausteet, kananmuna ja jauheliha.

Sekoita seos tasaiseksi Paista pannulla pieni pala ja tarkista maku.

Lisää makusi mukaan mausteita.

Tee taikinasta pötkö Paista uunissa 200 astetta noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha168g278kcal31.8g0g16.8g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g16g42kcal1.3g8g0.2g2.1g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)15g33kcal2g0.1g2.8g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Chili mausteseos, Old El Paso0.6g1.7kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana531g720kcal70.8g18.6g39.6g5.2g
Valittu annoskoko266g360kcal35.4g9.3g19.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna133g180kcal17.7g4.7g9.9g1.3g
Arvot/100g100g136kcal13.3g3.5g7.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339383