Lihamureke

Liota korppujauhoja vedessä että turpoavat.

Lisää silputtu sipuli ja mausteet, kananmuna ja jauheliha.

Sekoita seos tasaiseksi Paista pannulla pieni pala ja tarkista maku.

Lisää makusi mukaan mausteita.

Tee taikinasta pötkö Paista uunissa 200 astetta noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha224g371kcal42.5g0g22.3g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g21g55kcal1.8g10.6g0.2g2.8g
Vesi, vesijohtovesi 67g0kcal0g0g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)20g44kcal2.6g0.1g3.7g0g
Mustapippuri 0.8g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Chili mausteseos, Old El Paso0.8g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana708g960kcal94.8g24.8g52.4g6.6g
Valittu annoskoko354g480kcal47.4g12.4g26.2g3.3g
Annoskoko puolitettuna177g240kcal23.7g6.2g13.1g1.7g
Arvot/100g100g136kcal13.4g3.5g7.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339383