Lihamureke

Liota korppujauhoja vedessä että turpoavat.

Lisää silputtu sipuli ja mausteet, kananmuna ja jauheliha.

Sekoita seos tasaiseksi Paista pannulla pieni pala ja tarkista maku.

Lisää makusi mukaan mausteita.

Tee taikinasta pötkö Paista uunissa 200 astetta noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2235g3710kcal424.6g0g223.5g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g208g554kcal17.6g106.3g2.1g27.8g
Vesi, vesijohtovesi 671g0kcal0g0g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)200g439kcal26.1g1g37.1g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Chili mausteseos, Old El Paso8g22kcal0.6g3.9g0.5g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7080g9603kcal944.8g247.8g527.8g66.6g
Valittu annoskoko3540g4802kcal472.4g123.9g263.9g33.3g
Annoskoko puolitettuna1770g2401kcal236.2g62g132g16.7g
Arvot/100g100g136kcal13.3g3.5g7.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339383