Lihamureke

Liota korppujauhoja vedessä että turpoavat.

Lisää silputtu sipuli ja mausteet, kananmuna ja jauheliha.

Sekoita seos tasaiseksi Paista pannulla pieni pala ja tarkista maku.

Lisää makusi mukaan mausteita.

Tee taikinasta pötkö Paista uunissa 200 astetta noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2240g3718kcal425.6g0g224g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g208g555kcal17.7g106.5g2.1g27.9g
Vesi, vesijohtovesi 672g0kcal0g0g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)200g440kcal26.2g1g37.2g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Chili mausteseos, Old El Paso8g22kcal0.6g3.9g0.5g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7096g9625kcal947.2g248.2g529g66.8g
Valittu annoskoko3548g4813kcal473.6g124.1g264.5g33.4g
Annoskoko puolitettuna1774g2406kcal236.8g62.1g132.3g16.7g
Arvot/100g100g136kcal13.3g3.5g7.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339383