Lihamureke

Liota korppujauhoja vedessä että turpoavat.

Lisää silputtu sipuli ja mausteet, kananmuna ja jauheliha.

Sekoita seos tasaiseksi Paista pannulla pieni pala ja tarkista maku.

Lisää makusi mukaan mausteita.

Tee taikinasta pötkö Paista uunissa 200 astetta noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha280g465kcal53.2g0g28g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g26g69kcal2.2g13.3g0.3g3.5g
Vesi, vesijohtovesi 84g0kcal0g0g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)25g55kcal3.3g0.1g4.7g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Chili mausteseos, Old El Paso1g2.8kcal0.1g0.5g0.1g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana887g1203kcal118.4g31g66.4g8.4g
Valittu annoskoko444g602kcal59.2g15.5g33.2g4.2g
Annoskoko puolitettuna222g301kcal29.6g7.8g16.6g2.1g
Arvot/100g100g136kcal13.3g3.5g7.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339383