Lihamureke

Liota korppujauhoja vedessä että turpoavat.

Lisää silputtu sipuli ja mausteet, kananmuna ja jauheliha.

Sekoita seos tasaiseksi Paista pannulla pieni pala ja tarkista maku.

Lisää makusi mukaan mausteita.

Tee taikinasta pötkö Paista uunissa 200 astetta noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha335g557kcal63.7g0g33.5g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g31g83kcal2.6g15.9g0.3g4.2g
Vesi, vesijohtovesi 101g0kcal0g0g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)30g66kcal3.9g0.1g5.6g0g
Mustapippuri 1.2g3.4kcal0.1g0.5g0g0.3g
Chili mausteseos, Old El Paso1.2g3.4kcal0.1g0.6g0.1g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1062g1441kcal141.6g37g79.2g10g
Valittu annoskoko531g720kcal70.8g18.5g39.6g5g
Annoskoko puolitettuna266g360kcal35.4g9.3g19.8g2.5g
Arvot/100g100g136kcal13.3g3.5g7.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339383