Lihamureke

Liota korppujauhoja vedessä että turpoavat.

Lisää silputtu sipuli ja mausteet, kananmuna ja jauheliha.

Sekoita seos tasaiseksi Paista pannulla pieni pala ja tarkista maku.

Lisää makusi mukaan mausteita.

Tee taikinasta pötkö Paista uunissa 200 astetta noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha447g742kcal84.9g0g44.7g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g42g111kcal3.5g21.3g0.4g5.6g
Vesi, vesijohtovesi 134g0kcal0g0g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)40g88kcal5.2g0.2g7.4g0g
Mustapippuri 1.6g4.5kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Chili mausteseos, Old El Paso1.6g4.5kcal0.1g0.8g0.1g0g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1416g1921kcal188.8g49.6g105.6g13.4g
Valittu annoskoko708g960kcal94.4g24.8g52.8g6.7g
Annoskoko puolitettuna354g480kcal47.2g12.4g26.4g3.4g
Arvot/100g100g136kcal13.3g3.5g7.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339383