Lihamureke

Liota korppujauhoja vedessä että turpoavat.

Lisää silputtu sipuli ja mausteet, kananmuna ja jauheliha.

Sekoita seos tasaiseksi Paista pannulla pieni pala ja tarkista maku.

Lisää makusi mukaan mausteita.

Tee taikinasta pötkö Paista uunissa 200 astetta noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha56g93kcal10.6g0g5.6g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g5.2g14kcal0.4g2.7g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)5g11kcal0.7g0g0.9g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Chili mausteseos, Old El Paso0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g240kcal23.6g6.2g13.2g1.8g
Valittu annoskoko89g120kcal11.8g3.1g6.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna44g60kcal5.9g1.6g3.3g0.5g
Arvot/100g100g136kcal13.3g3.5g7.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339383