Puolukkapiirakka
Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.
Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta
Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.
Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.
Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.
Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist
Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa
Katrin