Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Gluteeniton siemennäkkäri

Sekoita ainekset ja levitä kahdeksi ohueksi levyksi pellille.

Paista kauniin ruskeaksi.

Leikkaa levyt 12 osaan ja aseta uuniin(kiertoilma) kuivumaan 50 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Ankkavankka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g118g152kcal5g6g11.8g0g
Auringonkukansiemen 100g594kcal23g12.6g49.5g6g
Seesaminsiemen, kuorineen 60g405kcal16.1g4.1g34.8g7.4g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale50g30kcal5g2.5g0.2g36.5g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g60g290kcal14.7g20g17.3g17g
Fiber husk (1rkl=10g)10g1kcal0.2g0g0.1g8.5g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Kumina mauste (Mausteet), annos 2g20g75kcal3.6g8.8g4.5g2.1g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki132g74kcal11.2g6.6g0.3g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1344g3590kcal186.2g129.4g259.6g155.2g
Valittu annoskoko672g1795kcal93.1g64.7g129.8g77.6g
Annoskoko puolitettuna336g898kcal46.6g32.4g64.9g38.8g
Arvot/100g100g267kcal13.9g9.6g19.3g11.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339415